Projects / cases

Project INTERSQUASH CLUB:

We are now able to offer an unique surface at Intersquash Club

Unik möjlighet för olika företag att unikt exponera samt utveckla befintlig arbete med att stärka intern känsla för sitt företag.

Objektet och ytan är squashklubben i hjärtat av Kungliga tennisklubben grundad 1971. Det är Sveriges mest framgångsrika squashklubb på 2000 talet.

Branding av samtliga banor inne på Kungliga tennishallens squashbanor 10 stycken.

4 medlemskap under året så att man kan aktivera runt kunder och internt, synas på samtliga utskick som sker digitalt när man bokar en bana via Mail-systemet, samt hemsidan.

Ett tillfälle per år då man har tillgång till samtliga banor och får anordna en egen tävling , cup ( lån av klubbor och bollar ingår, banorna är era) . Synas på samtliga nyhetsannonseringar kring sociala medier.

Exponering ger en riktad synlighet kring Stockholm, Lidingö och Östermalm samt möjligheten att nå direkt de ca 800 medlemmarna och tusentals singel bokningarna per år.

Paketeringen är tänkt att inte bara stärka det interna företagsklimatet för att hålla kvar personalen utan även att skräddarsytt kunna synas ut mot ett geografiskt område. 

Det som även går att utöka till sommaren är att vi kan hjälpa till med att ordna så att ni har ett event där i den fina restaurang med drinkar / miniturnering går att använda. 

Project PEGASUS:

CLASSIFIED

Project MIDSUMMERRUN:

CLASSIFIED

Theme: Overlay by Kaira